julia's FotoPage

By: julia mohd yusof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Apr-2009 04:46 Email | Share | | Bookmark
Juz for Fun..

 
uwais....
 
View all 9 photos...
i dn't hv any idea upload a new pic... even byk gambar yg diambil...
takde mood....donno y lah....
edit? uhhh lagi lah malas....lagi pun my luvly laptop ni sudah dicuci bersih....nak dl software tak uat2 lagi.....tak lama lagi my sis wedding..hopefully succes..(mgikut my impian..) hahahhaha...mcm ler aku yg nak kawen kan....

so dear frenz....knp semua myepikan diri yer......
Here some pic yg ju dah edit dulu...zaman uwais masa kecik2.......n xtra pic...hentam jer ler eikk...kekeke
a few gambar adam...


Monday, 15-Dec-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
JKE Family Day...

my track n fit
me wit da spek...
 
View all 12 photos...
hye guyz....mcm mana korang? ermm..aku so far ok ah...sejak kuar wad ari tu..blh ni.. ni gambar yg diambil masa hari keluarga JKE kat rantau abang.. aku baru jer kuar wad masa tu...so muka aku mcm pe jer...huhuhuhu tak byk pic aku sendiri..

Oleh kerana aku suka budak2...so..masa family day ni..mmg byk gambar budak2 yg aku ambik..terutama my sweet adam mukhlis...sweet..tp masa tu, tak mo dah dgn cik ju dia. carik org yg cantik jer ceddiihh......kekeke...

oklah juz for now...takde benda nak celoteh..sbb kepala terasa berat..


Monday, 18-Aug-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kenduri Aishah Alia...my cousin..

my cousin a.k.a alia
 
wit my family..buruk uh aku..lepas uat kerja
View all 18 photos...
uhh..lama dah tak upload gambar kat sini..berzaman rasanyer..skrg ni pun dah lama tak edit2 gambar...tak sempat2..bz memanjang. Bz dgn kerja kat opis..(ye ker?) kekeke tak kot...hehehe...tp mmg tak kesampaian lah nak mgedit..
laptop kesayangan ku ni pun dah penuh dgn gambar2 yang disimpan2...yg tak penah di siarkan mahu pun dicuci...sbb tu mak aku slalu bising. Ambik gambar suka, cuci nyer tak pernah..hehehe..
So...yg update ni, ketika majlis kenduri umah mak long n pak long aku. penat uh...aku baru jer alik tganu..lepas tu alik smula ke jb...dlm sehari...masa tu terasa, dekatnyer dungun n jb... so member...enjoy...


Monday, 4-Aug-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark
Jejalan Ke Masjid KECIK2

 
 
 
View all 12 photos...


Sunday, 3-Aug-2008 07:11 Email | Share | | Bookmark
Cherating...HoliDay..

 
 
sesat...
View all 15 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net